På det tredje ska det ske?

Lilla Berlin 3 – Leva life av Ellen Ekman XXXX-
lb3Ja! De här fyrarutiga stripparna i pastell med cynisk humor och drypande av sarkasm – dem har jag velat älska från första början, men något har hållit mig tillbaka. Men nu känns det som vi är på väg någonstans! Stripparna publiceras i svenska Metro dagligen (?), och därför är de här albumen dock just samlingsalbum och inte så mycket utöver det. I LB3 – Leva life, känns det ändå som en lite mer sammanhållen enhet, där feminism, parförhållanden och besattheten av sociala medier (och skägg!) är aktuella teman. Fnissframkallande – men kanske väcks också en tanke eller två som planterar sig i hjärnan och börjar gro?

Här har jag skrivit om So last year (1) och Mina vänner (2).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s