Serienytt!

iggy4Nej men så jag har varit dåligt uppdaterad på den här fronten: det kommer nytt av två av mina seriefavoriter och jag hade ingen aning om det! Cecilia på Eller kanske inte-bloggen rapporterar att Hanna Gustavsson precis släppt boken Iggy 4-ever, verkar vara en lös uppföljare till fantastiska Nattbarn med tanke på titeln i alla fall, härligt! Blev för övrigt himla nyfiken på Calling Dr Laura som också nämns i Cecilias inlägg, någon som läst?

Och så får vi äntligen läsa mer om Lina zelda4Neidestams karaktär Zelda i Zelda 4 – Uppbrott och utbrott. Jag älskar både den halvsura Zelda och Neidestams underbara tecknestil, så den här boken bevakar jag otåligt i nätbokhandeln och kommer att slå till snabbt som attan då den släpps! Tyckte dessutom att det tredje albumet var det bästa hittills, så förväntningarna är minst sagt höga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s