Serienytt!

iggy4Nej men så jag har varit dåligt uppdaterad på den här fronten: det kommer nytt av två av mina seriefavoriter och jag hade ingen aning om det! Cecilia på Eller kanske inte-bloggen rapporterar att Hanna Gustavsson precis släppt boken Iggy 4-ever, verkar vara en lös uppföljare till fantastiska Nattbarn med tanke på titeln i alla fall, härligt! Blev för övrigt himla nyfiken på Calling Dr Laura som också nämns i Cecilias inlägg, någon som läst?

Och så får vi äntligen läsa mer om Lina zelda4Neidestams karaktär Zelda i Zelda 4 – Uppbrott och utbrott. Jag älskar både den halvsura Zelda och Neidestams underbara tecknestil, så den här boken bevakar jag otåligt i nätbokhandeln och kommer att slå till snabbt som attan då den släpps! Tyckte dessutom att det tredje albumet var det bästa hittills, så förväntningarna är minst sagt höga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s