Litterärt skapande VII

I helgen var jag på avslutningsfesten för den senaste omgångenbläck av författarutbildningen Litterärt skapande i Åbo, och nu har portarna öppnats till den nya tvååriga rundan med ansökningsdeadline i slutet av augusti. Kursen hålls under veckosluten tre gånger per termin, och går alldeles utmärkt att klämma in vid sidan av ett heltidsjobb. Ni som tycker om att skriva och vill utveckla ert skrivande – och er själva! – gör er själva en tjänst och sök!

7 tankar på “Litterärt skapande VII

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s