Let’s see what the fuss is all about

… vad gäller den här extremt hypade boken.IMG_5780_2 Jag måste erkänna mig vara något skeptiskt inställd till poängen med den, och läser den främst på grund av den där ständiga nyfikenheten (re: böcker och mycket annat). Och så råkade den så lämpligt bli ledig från biblioteket mitt i en mer hektiskt jobbperiod, tror den passar utmärkt som buss- och lunchrastläsning!
Har ni läst? Bygger ni Liv och Caroline-altaren som bokhororna?

(Vadå exploatering av pionerna på alla sätt och vis? Har ni någonsin sett något vackrare, va?)

5 tankar på “Let’s see what the fuss is all about

  1. Skeptiskt till boken och tror jag hoppar över den helt, men pioner ser jag gärna hur många gånger som helst! Det är verkligen en alldeles underbar blomma!

  2. Jag stod och höll i den på Pocketshop igår men bläddrade lite och kände att visst, det här är väl kul, men det är ingenting som inte tidningen Darling gjorde (bättre) på 90-talet. Lånar nog av en bokhora istället. 🙂

    Håller med, underbar blomma!

    • Ja, et lån räcker bra, men gillar hittills över förväntan, speciellt Caroline Ringskog Ferrada-Noli svävar i sina svar ut rejält ibland – vilket hade kunnat vara irriterande men nu touchar litterärt mörker i stället

  3. Pingback: Kära Liv och Caroline, ni var bättre än jag trodde | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s