Deckarvecka!

Som ni förhoppingsvis redan vet, vill man i år uppmärksamma boken Dekkariviikkooch läsningen extra mycket i Finland under Bokens år. Ett av evenemangen under året är Deckarveckan (Dekkariviikko) som infaller 8-14.6, som en start på sommaren som är den tid då flest läsare plockar upp en deckare eller två.

Många av de finska bokbloggarna bloggar, twittrar och instagrammar under den kommande veckan på deckartemat, håll utkik efter den snygga logon till höger eller hashtaggen #dekkariviikko. Jag vill såklart också delta, det här trevliga ämnet är ju något jag ägnar mycket av min (läs)tid åt! Än så länge har jag inga deckarrecensioner liggande på lager förutom Liza Marklunds avslutande del i serien om Annika Bengtzon, men eftersom den har recensionsdag först nästa vecka får jag klura på andra inlägg. Klart är i alla fall att det är deckare jag kommer att läsa den här veckan, frågan är bara vilken ur TBR-högen..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s