Tips från andra deckarexperter

I det här inlägget har jag outsourcat deckartipsandet åt andra experter, bra tips för både er Dekkariviikkooch mig själv visade det sig..!

🔫 Kristina Ohlsson och Camilla Grebe, två deckarförfattare jag väldigt gärna läser, tipsar om bra sommarläsning – alltså deckare – i ett klipp från TV4. Ett mycket bra klipp för mig att titta på, eftersom många av böckerna är deckare jag redan har hemma, olästa vill säga…

🔫 Babels krimspecial.

🔫 Finlands största dagstidning Helsingin Sanomat listar 30 deckare – skulle min inspiration tryta är också det här en lista att ta fasta på eftersom jag bara läst fyra (!) av böckerna på listan. Fast det ska erkännas att jag blir lite skeptiskt inställd till den här listan då jag ser att Gillian Flynns mästerverk Sharp Objects bara har fått tre stjärnor…

🔫 Mer synkad i både betygsättning och val av böcker är jag som bekant med min thrillertvilling i väst, Helena på Dark Places. Hennes thriller-kategori på bloggen är såklart en outsinlig källa till läsinspiration och plånbokstömning, och i det här inlägget på English Bookshop-bloggen tipsar hon om thrillers av vilka jag har läst inte mindre än nio av de tio nämnda. Guldstjärna till mig!

2 tankar på “Tips från andra deckarexperter

    • Åh! Var det tvåtusen-NIO? Men enkäter är ju alltid kul och den där var extra skojig, så inte alls omöjligt att jag tar fasta på den igen, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s