#sommarläsning

sommarvitUngefär det här!

Hehe. Det kommer en bild framifrån också, jag lovar. Plus att alla titlar inte ens syns, eftersom en del finns på läsplattan. Eller kanske på biblioteket. Eller att jag inte dragit iväg till sommarstugan ännu = högen kan ännu ändra. Men ungefär så här – skrattretande hög och naggande god som vanligt alltså!

6 tankar på “#sommarläsning

  1. Vilken vacker bild! Och den där höjden känns igen… Måste dock till abibliofobernas/läsoptimisternas försvar säga att jag tredubblat min lästakt nu när jag varit helt ledig – och du är ju ännu mer van snabbläsare – så jag tror inte det är helt orealistiskt för dig. 🙂

    PS: Om du är nyfiken på Blume, överväg att kasta in ”Summer Sisters” som joker i högen. Sommar, östkust, symbiotisk vänskap… bombis på att du kommer gilla!

    • Tack, visst blev den fin med lite filter och blomma? 🙂 På solsemestrar läser jag som en tok, nu ska vi till stugan så beroende på väder och aktiviteter kan det bli allt från mycket till lite läsning, blir såklart avrapportering senare – och hoppas såklart på att kunna plöja åtminstone en tredjedel av allt jag släpar med mig 😀

  2. Ja, ÅH vilken vacker bild. Vill genast göra en egen men så bestämde jag mig för att titta mera på din istället. Trevlig sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s