#sommarregn

… fanns det a-l-l-d-e-l-e-s för mycket av den här sommaren. Må så vara att det är en av mina favoritdofter, men när det hittills har regnat 19 av de 21 lediga dagarna så börjar även innesittande bokmalar riva sig i håret.

Men – det finns ju en –  och endast en! – fördel i alla fall. Nämligen detta:2307Alldeles snart börjar vardagen igen, och snart bör jag även passa på att plantera mig vid datorn för att försöka plita ner tankar om alla de där böckerna jag har hunnit läsa innan jag glömmer bort detaljerna. Men några dagar till ska jag vistas bara bland böckerna, samt vila i den glada vissheten att det att jag är så himla långt ahead of schedule betyder att att det för en gångs skull funnits tillräckligt med tid för alla åtminstone en bråkdel av de där böckerna som väntar på att bli lästa. Och vad är väl mer vilsamt än det?

3 tankar på “#sommarregn

  1. Pingback: Status: Completed | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s