Stockholm i mitt hjärta

Efter en galet regnig sommar visar Stockholm sig från sin bästa sida, och jag får en solig långhelg i stan. Vid sidan av festival, goda tapas, ett besök på en otrolig takterrass och en kändisspaning, hinner jag köpa på mig Cirkeln på DVD, ett lass svenska tidningar, glittriga nagellack och böcker (såklart). Ramlar av misstag över English Bookshops nya lokaler på Söder, där de bara några minuter tidigare fått in ett exemplar av S.J. Boltons Little Black Lies, jag tar det som ett tecken och köper den direkt från kassadisken. Jag har äran att besöka mitt tredje stockholmska bokbloggarhem, och jag står en lång stund framför Dark Places fina bokhyllor och säger Ja den där har jag hemma, men har inte hunnit läsa ännu minst fem gånger och så har vi bokbyte och jag stoppar ned ytterligare fyra olästa böcker i min väska. Det blir bloggträff/halloumiorgie på Underbar, jag träffar Camilla IRL för första gången efter 10,5 års (!!) internetbekantskap och får ett av hennes fina Mind the Book-halsband. Johanna har dessutom pärlat ett Bokbabbel-armband (!) åt mig, så nu är jag bokbloggaren med de snyggaste accessoarerna på den här sidan viken. Vi pratar böcker, internetdating och -vänskaper, begravning, semester och förhållanden i fyra timmar, innan vi går hem över plötsligt regniga gator och min Stockholmsvistelse är slut för den här gången.

6 tankar på “Stockholm i mitt hjärta

  1. SÅ trevligt att träffas, som alltid! Glad för din skull att Stockholm visade sig från sin bästa sida, inklusive vackert väder och Bolton-serendipity. Måste också köpa den btw.

    • Väldigt förvånad att du inte redan köpt den eller hittat den i ditt magiska brevinkast 🙂 Tusen tack för att jag fick komma och beundra det och dina hyllor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s