#höst

Så kom #sommarlovmedkulturkollo till sitt slut, och det sista temat är lämpligt nog #höst. Säg den bokbloggare som inte senast i augusti börjar tänka först hemliga och sedan allt mer uttalade tankar om granna höstlöv, krispig luft och stora sjalar att svepa in sig i.lönnlöv

Och snart är den här. Men först får vi förhoppningsvis njuta av varma augustiveckor, efter dem finns det nog så mycket tid att bänka sig där i soffhörnet eller bland löven (hmm) och ta itu med den del av sommarläsningen som inte hanns med under de mer hektiska (?) sommardagarna.

Vad tänker ni läsa i höst? Förutom nya recensionsexemplar tror jag minsann att jag – bland annat! – vill hugga in på The Night Villa av Carol Goodman, som en liten uppvärmning inför hennes boksläpp i januari.

2 tankar på “#höst

    • Som du kanske sett på Instagram så har jag sjuuukt många nya thrillers och deckare härhemma som jag är supersugen på (tack och lov :P). Fast man ska inte läsa för många av dem på raken bara, då blir man övermätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s