Ljuva augusti

IMG_0400Inte finns det många saker i livet som är bättre än att sitta på en solig bastuverandra med en bra bok i knät, en bok man sedan lägger åt sidan när man vill ta de kanske sju-åtta stegen ner till vattnet och via hala stenar stiga ner i mjukt sjövatten för en uppfriskande simtur.

IMG_0420Det skulle då kanske vara att tillhöra den faLANG av bokbloggarmaffian som älskar de här gamla pusseldeckarna, som jag under en hetsig städräd i stughyllorna plötsligt hittade. Hur jag tidigare lyckats undgå dem i en 60 kvadratmeter stor stuga med endast två Billy-bokhyllor är nästan ett pusseldeckarmysterium i sig. Själv har jag inte förstått storheten i böckerna, men nu i denna ljuva sensommartid med varma dagar med en första antydan av höstkrisp i luften om morgnarna, låter Mörkögda augustinatt som, om inte annat så för titelns skull, en bok jag borde plocka upp och bära ner till bastuverandan som sällskap.

3 tankar på “Ljuva augusti

  1. SÅ mycket att gilla i detta inlägg! ❤

    Jag tyckte Christoffers bok var jättebra förresten! Han har svarat oss ang epigrafsamlingar på min blogg också. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s