Zelda fortsättningsvis härlig läsning

Zelda. Uppbrott och utbrott (#4) av Lina Neidestam XXXX
IMG_0512Zelda har fast anställning på en skvallertidning och ett öppet förhållande med Cesar, men inte heller detta passar henne riktigt. Mycket kretsar också kring Zeldas bästa vän Tove och hennes relation(er). Jag gillar hur det i de korta stripparna finns ett tydligt driv framåt i berättelsen, och hur det varvat med dessa finns strippar som handlar ”enbart” om social medier eller, framför allt, feminism och patriarkatet. Allt detta med Neidestams granna och glada tecknestil och vassa repliker. Det är alltid en fröjd att läsa Zelda!

3 tankar på “Zelda fortsättningsvis härlig läsning

  1. Pingback: Zelda! – Fiktiviteter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s