Podcastboken med pelargonliknelsen

The Golden Year. Ta makten över ditt liv på ett år av Hannah Widell & Amanda Schulman XXX½
IMG_9894Det finns böcker som jag läser för att tipset kommer från podcasts – BOTNS*-faktorn börjar t.ex. bli allt mer markant. Och så finns det böcker jag läser för att jag lyssnat till dess författare under otaliga podcasttimmar. Lex Sigge Eklund m.fl.
The Golden Year tillhör naturligtvis den senare kategorin, och det ska erkännas att jag kanske inte förväntade mig något särskilt revolutionerande när jag högg in på den här boken (och Magnum Classicen, mmm!). Och visst, här fanns kanske inte massvis med nytt att hämta rent innehållsmässigt, om man som jag lyssnat till alla de 181 avsnitt som systrarna Widell & Schulman för tillfället är uppe i. Däremot är materialet mindre utspritt och inte avbrutet av de för Fredagspodden så känspaka skratt- och gråtattackerna, och således är det i alla fall för mig lättare att faktiskt tillskansa mig budskapet. Troligen kommer The Golden Year inte att förändra mitt liv, men texten flyter på och tipsen känns rätt allmänna men vettiga. Gillar speciellt pelargonliknelsen, om hur man ibland måste rensa bland sina relationer för att de andra ska kunna blomstra. Pelargonen är även en tålig blomma som tål en del vanvård, men ibland kanske du måste svänga på den för att andra stjälkar ska få sol.
Mrs Book Pond har också läst.

1 tanke på “Podcastboken med pelargonliknelsen

  1. Pingback: TID med Alex & Sigge | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s