”A shadowy journey to a very dark place”

Creepy and compelling, Black-Eyed Susans is a shadowy and crooked journey to a very dark place indeed, a twisty fairytale that deceives you just when you think you’ve cracked it and a thriller to make you remember why you love thrillers. Don’t miss it.

Sitter väldigt hårt på händerna för att låta bli att omedelbart klicka hem Black-Eyed Susans efter den här recensionen vill jag lova! Kanske när jag har läst Julia Heaberlins två första som jag redan har hemma…

Det känns som om det kommer så himla mycket nytt och spännande i thrillerväg i höst! Inte alls omöjligt att jag senare kommer att se tillbaka på 2015 som Stora Thrillerhösten, tricket är bara att varva det litterära mörkret med andra genrer för att motverka övermättnad. Precis som vanligt alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s