Läsfest på Malta

Sju dagar solsemester blev sju utlästa böcker + två skräcknoveller. Länge leve lediga dagar (och läsplattan)! Lyssnade faktiskt inte på ens en minut podcasts denna gång, men däremot blev det en sällan skådad läsfest på flygresan hem. Ett glas rödvin i plastglas och så korta flygresor att ingen in flight-underhållning fanns att tillgå, snacka om eminenta läsförutsättningar! Årets hundrade bok lästes dessutom ut någonstans över Italien, så det finns orsak till många glada utropstecken i det här inlägget!

4 tankar på “Läsfest på Malta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s