#TenThingsNotToSayToAWriter

Med bokmässan som drar igång på torsdag och andra bokmingel som tenderar att kanta hösten – varför tror ni att bokbloggarna vurmar så för den årstiden, liksom? – kan det vara på sin plats med en snabb genomgång av vad man kanske helst inte ska kläcka ur sig när man alldeles starstruck och tunghäftad äntligen får träffa sin författaridol. Här är några författare som tipsar dig genom djungeln av förolämpningar och andra diffusa kommentarer de fått ställda av (oftast) helt välmenande fans och bekanta. Det var Joanne ”Chocolat” Harris som startade hashtaggen på Twitter, och andra författare kastade sig snabbt in i diskussionen:

Screen Shot 2015-08-14 at 17.45.08 Screen Shot 2015-08-14 at 17.45.53 Screen Shot 2015-08-14 at 17.46.04Entertainment Weekly har samlat ihop en del av tweetsen, läs mer på deras sida.

5 tankar på “#TenThingsNotToSayToAWriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s