Här kommer alla biblioteksböckerna på en och samma gå-ång

IMG_6425_2 IMG_6426_2

Är det först när boktraven når upp till bardisken som läget är riktigt akut och absurt eller? Synd att man måste ägna sig åt oväsentligheter som jobb, sömn och personlig hygien i stället för att frossa i de här. Speciellt som jag:

a) ju verkligen inte lider brist på egna böcker heller *nervöst skratt*. Jag ska inte uttala det i bokbloggarsammanhang så fruktade k-ordet, men det är nära ska jag säga. Nära!
b) nu inser att jag glömde plocka upp den biblioteksbok jag hade i handväskan (Friendship av Emily Gould) inför fotograferingen…

4 tankar på “Här kommer alla biblioteksböckerna på en och samma gå-ång

    • Läste redan en annan som jag returnerat till bibban, plus Saker under huden på solsemestern. Notera även ”Mot fyren” i högen, och Emily Goulds bok har Skugge översatt till svenska (kommer nu i höst). Så egentligen galet mycket Skugge 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s