August 2015 (2/3!)

Årets Augustpris-vinnare:

Facklitteratur: Karin Bojs, Min europeiska familj: de senaste 54 000 åren
Barn- och ungdomslitteratur: Jessica Schiefauer, När hundarna kommer (hurra!)
Skönlitteratur: Jonas Hassen Khemiri, Allt jag inte minns

Vilket betyder att jag (och många med mig) gissade två rätt. Tippade Karin Johannison bland fackböckerna i stället. Men ändå, ett bättre gissningsflow än med Nobel iaf. Då är det nästan så man kan se mellan fingrarna att jag var så förvånad över Augusthypen redan i dag, jag trodde nämligen prisutdelningen var på torsdag… Det var ju mitt ”lokala” Finlandiapris det! Ack novembermörker, du är inte drägligt för liv och leverne du..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s