#boblmaf goes författare x 2!

Det händer grejer i den mysiga lilla (?) hörna av bloggosfären där bokbloggarmaffian håller till. Inte mindre än två bloggare ska utkomma i bokform, de är inte de första bokbloggarna att göra det, men det blir inte mindre roligt för det.

Anna Winberg har inte bara börjat blogga igen, senare i vår utkommer hennes romandebut Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan (direkt i pocket, behändigt!). Annas blogg var länge en av få som hade ett kraftigt fokus på bokens omslag/formgivning, i alla fall tills Marcus ”Omslagsdissekeraren” Stenberg började blogga, men det blir roligt att läsa vad hon fyllt utrymmet mellan pärmarna med! Det är ju trots allt främst det som räknas…

Dark Places-Helenas maffiga 100 hemskaste-genomgång går i mål på söndag, men sedermera kommer vi att få ta del av de något redigerade (?) texterna i fysiskt format då Modernista klokt nog signat Helena till sitt redan nu imponerande mörkerstall. Nu är det inte just skräcken utan snarare kärleken till psykologiska thrillers, tvillingar, mörka sjöar och internatskoleskildringar som förenar Helenas och mina läshjärtan, men skriver den kvinnan så läser jag, så den här boken hamnar naturligtvis på hårdbevakning i alla tillgängliga bokhandlar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s