JHK till Helsinki Lit!

I förrgår avslöjades programmet till Helsinki Lit, som i år går av stapeln för andra gången. Jag är ännu inte helt hundra på om jag kan delta, men ska verkligen göra mitt bästa för att det ska bli så – ser ut att bli ett intressant program igen! Jonas Hassen Khemiri! Och en massa andra, t.ex. Sara Stridsberg och Sadie Jones, men det ska erkännas att det nog var JHK som fångade min uppmärksamhet. Och då har jag inte ens läst hans senaste bok (böcker?!). Måste åtgärdas* inser jag nu, den fick ju idel lovord – och Augustpris! – i höstas.

*) Åhåå, ingår i årets bokrea på Adlibris i alla fall…

2 tankar på “JHK till Helsinki Lit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s