Snabbare rotation på biblioteken

Från och med imorgon ändrar huvudstadsregionens bibliotek tiden som reserverade böcker står och väntar på avhämtning i hyllan från sju vardagar till sju dagar:

running

Nånej, det låter riktigt vettigt. Oftast brukar jag ju ändå plira otåligt på bokens status senast när jag ser att den ändrats till ”På väg”. Och böckerna cirkulerar snabbare, bäst för alla. Får kanske bara vara försiktigare med mitt ivriga reserverande bara, mitt drömscenario är att faktiskt hinna läsa alla de där böckerna jag bär hem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s