Påsklördagsläsning

  
Än så länge faktiskt ingen påskekrim, ej heller någon gul bok, men annars går det bra med påskläsningen, tackar som frågar! Jag befinner mig på en av mina allra bästa läsplatser – framför brasan ute på sommarstugan – och även om jag naturligtvis inte kommer att hinna läsa alla böcker utan mest släpade med dem för att ha valmöjligheter, något Mr Bokbabbel inte riktigt verkade förstå, så är så väl den översta som den understa på god väg att bli utlästa. Jag var på förhand lite rädd för att de tre olika versionerna av vad som ”hände sedan” i The Versions of Us (tänk Sliding Doors eller The Post-Birthday World) skulle vara kluriga att hänga med i, men det har fungerat rätt smärtfritt och jag gillar boken så här långt!

Vad läser ni ute i landet (länderna)? Påskekrim, tegelstensfantasy, gastkramande skräck eller Novellixer på löpande band?

8 tankar på “Påsklördagsläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s