Minty fresh

Några färska kap från biblioteket, i ljuvt mintiga pasteller och föredömligt nog på alla de tre språk jag läser på

IMG_3178_2

Jag har dock en löjligt späckad vecka, så än så länge får jag nöja mig med att fota och blogga om böckerna, men nog är jag bra sugen på att hugga in på dem as soon as possible! Hidden Bodies är för övrigt fortsättningen på Caroline Kepnes stalkerthriller You, och jag måste erkänna att jag är rätt skeptisk till att det kommer att fungera i en bok till. Men nyfiken ändå, som synes. Emmi Itärantas nya roman verkar, om man får tro den här fina recensionen (på finska) vara en bok som bör läsas långsamt, så vilken av dessa böcker jag börjar med kan bero på när jag ens får tillfälle att plocka upp dem.

Men tills dess alltså fotograferande, beundrande och bloggande. Inte fy skam det heller.

4 tankar på “Minty fresh

  1. Hm, jag är också tveksam till Kepnes-uppföljaren men kommer absolut att läsa. Lite tråkigt att hon inte bara skrev en helt annan thriller, känns tradigt att upprepa You-konceptet. Funkar liksom en gång, men kanske inte mer än så. Fast jag hoppas förstås att vi båda har fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s