Mera Bokbabbel på internet!

bokbabbeltumblrEftersom mera tid på internet, bort från lästiden, är precis vad jag behövde, skapade jag en Tumblr. Helt enkelt en sida där jag försöker samla på mig citat ur framför allt böcker jag läser, men också ur blogginlägg och artiklar. Ett komplement till den här bloggen, om man så vill. Jag är ännu lite osäker på designen, men citaten är ju desamma, titta in och följ om ni vill. Jag heter Bokbabbel där också.

4 tankar på “Mera Bokbabbel på internet!

    • Jag skulle egentligen vilja skriva upp dem för hand i ett häfte (också), men så här är det lättare att dela med sig av iaf blogginlägg + att vääärlden får ta del av dem samtidigt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s