Where you lead, I will follow

(Nej förlåt, inget om Gilmore Girls trots missledande rubrik!)

Men alltså: fin känsla när en kompis med bra boksmak (läs: likartad som min) har Want to Read:at* en massa nya böcker på Goodreads, och jag liksom kliver efter i hennes fotspår och vill läsa typ alla nämnda böcker jag också. Bra det där med människor vars smak man känner och litar på! Sedan kan man ju verkligen ifrågasätta om jag behöver fler böcker på min Vill läsa-lista just nu (NEJ!), men det är besides the point. Bokglädje, en så sann glädje måste bejakas!böckerärstörre

*) Jo det är ett verb, jag lovar!

2 tankar på “Where you lead, I will follow

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s