Helsingfors bokmässa imorgon

bokenlogoImorgon börjar Helsingfors bokmässa! Mitt eget besökande av den hänger lite på vaccinerad bebis och egen ork, men det har naturligtvis inte hindrat mig från att kolla igenom programmet och ringa in intressanta programpunkter. Har skrivit om en del av dem på Litterarum, men också, tillsammans med fyra andra kulturpersoner (uuh, gillar att kallas det!), tipsat inne hos Kulturvis. Kolla kolla!

Vad vill ni köpa på bokmässan, vem vill ni lyssna till eller (vänligt) stalka?

2 tankar på “Helsingfors bokmässa imorgon

  1. Jag vill mest bara gå omkring och insupa kaoset 🙂 Har tänkt kolla in deckarlördag och diverse svenskt och nordiskt program. Mingla med bekanta. Hamstra tidskrifter (shhh, berätta inte för min sambo), hålla mig i skinnet med bokinköpen och köpa billiga teaterbiljetter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s