Du är inte ensam

Det är inte du, det är dom av Sofia Falk och Terese Krupa Syllner XXXX-
inteduEn peppbok för föräldrar. Det är precis vad det är. Om du önskar dig tips om amning, purémat och potträning är det här inte boken för dig. Om du däremot känner dig lite mycket trött, tvivlar på att det lilla barnet någonsin kommer att sluta kolikskrika eller att du någon gång ska klä dig i annat än mjukisbyxor och amningstopp, då är det bra att plocka upp Hormoner & Hemorrojder-bloggarnas bok! Jag har inte läst deras blogg tidigare, men tror det är dags nu.

Med detta inte sagt att det här är bara fluff! Här behandlas också allvarliga ämnen som grav förlossningsdepression och det faktum att alla minsann inte strålar av lycka och välbehag under graviditeten. Peppen och stödet kommer i det faktum att du inte är ensam. Och att det blir bättre, och du själv piggare. Om inte imorgon så… om några år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s