Leftovers från 2016

Jojo, man försöker väl hålla sig lite à jour med vad som är the talk of the town även om man inte riktigt hinner med att läsa alltihop. Här ser ni en hög med böcker som utkom eller i alla fall var högaktuella förra året, och som jag är på väg att ta tag i… så småningom. As soon as possible, vad det nu sedan innebär? Inser i detta nu att jag naturligtvis glömde Harry Potter-åttan från högen, men orka samla ihop böckerna och stå på huk och fotografera som en dåre ute i vinterkylan igen. Nä va?

Jag hade tänkt försöka läsa mer ur den egna hyllan i år, älskar ju biblioteket och lite mig själv för att jag är så duktig på att använda mig av det, men det står ju en massa olästa böcker i den egna hyllan också. Ähum. Fast sedan läste jag t.ex. Kattas läslista och var visst tvungen att klicka Reservera på både en och två böcker i alla fall. Nåväl. Bara jag läser så!

DISCLAIMER: Ingen av böckerna kom till skada under fotograferingen.

9 tankar på “Leftovers från 2016

  1. Flickorna läser jag just nu. Och jag ska också prioritera mina egna böcker i år men undantag måste man ju få göra. Väldigt skönt att höra att ingen bok kom till skada!

    • Absolut undantag, det är inte frågan om något låne- eller köpstopp, mer ett försök att påminna mig själv om hur dignande den egna bokhyllan faktiskt är..

    • Tycker det är fint att folk på bloggen och Instagram engagerar sig i böckerna, helt rätt så, men samtidigt måste ni ha lite tilltro till mig 😉 Det är en plastpåse under den understa boken 🙂

  2. Tycker alltid att det blir en balansgång mellan biblioteksböckerna och de man har hemma. De man har hemma samlar sig på hög medan bibliotekslånen måste läsas ut. Leker med idén att inte köpa en enda ny bok nåt år och bara läsa det jag har hemma i bokhyllan (dvs. inte låna från biblan heller), men vet inte om jag skulle våga…

    • Exakt! Det fina med biblioteksböckerna är att jag (oftast) prioriterar dem ganska fort, men då blir de egna lidande.. Ja, jag har också lekt med den tanken men.. Älskar känslan av att läsa en positiv recension och genast surfa in och kunna reservera den boken på biblioteket.. Fast det vore kul att utmana sig själv för t.ex. tre månader eller nåt?

  3. Pingback: Delade författare och boknyheter | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s