Går med håven

Imorgon fyller jag år, jämna dessutom (brr). Jag förväntar mig att få tillbringa dagen ungefär så här:

hav

Wishful thinking, no?

10 tankar på “Går med håven

  1. Trettio? Isåfall, du är att gratulera! När jag fyllde trettio kände jag att mycket i mitt liv föll på plats. Jag var mer erfaren, kunnig, lugn, eftertänksam, hade en annan pondus, mer genomtänkta åsikter, var inte så labil och tja, det var helt enkelt rätt skönt att fylla trettio och känna sig BÅDE vuxen OCH ung. Grattis på födelsedagen och hoppas du får många böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s