Massvis med böcker

Precis så här känns min läsning för tillfället, mitt i sommaren. Yle-högen, en trave biblioteksböcker som är ännu högre än vanligt, böcker som är aktuella på jobbet just nu och således vore bra att få läst. Mååånga böcker således. Det är underbart – och något stressigt.
Men mest underbart.

Vad läser ni just nu? Inte för att jag behöver mer tips direkt, haha! Men vill ändå veta!

4 tankar på “Massvis med böcker

  1. Jag har också en rejäl hög, känns både lite överväldigande men också extremt fint! Läser Public Library and other stories av Ali Smith just nu, gillar än så länge. Har inte läst henne innan, men är absolut sugen på att läsa mer 🙂

  2. Har också en massa böcker jag skulle vilja läsa NU 🙂
    Håller på med ”Totta” av Riikka Pulkkinen som det borde vara du som tipsat mig om då jag ville läsa mera på finska. Tycker mycket om den hittills, tack för ytterligare ett gott boktips!

    • Låter som om jag kan ha tipsat – dock har jag inte läst, haha, men nog min man 😀 Har du läst Jussi Valtonens ”Siipien kantamat”, ganska dyster men BRA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s