H&H-enkät

Andra säsongen av podcasten Hietanen & Henrikson har kört igång! Nu när jag inte jobbar vet jag inte riktigt när jag ska få tillfälle att lyssna på avsnitten, men jag vill i alla fall fira deras återkomst genom att delta i enkäten Henrikson lade upp på Instagram.

1. De här böckerna ser jag mest fram emot att läsa under hösten:
Framför allt ser jag kanske fram emot att välja lite friare :))). Och att sätta mig in i vad som riktigt komma skall, såg igår på Insta att någon läste en ny spänningsroman av Katarina Wennstam, och jag hade helt missat att det var en sådan på gångs! Tom Perrotta har släppt nytt, liksom Sharon Bolton. Anne B Ragde, Karin Fossum, Anna Ahlund, Emma Hamberg. Annat jag missat? Tipsa tipsa!
2. Den här boken önskar jag att alla skulle läsa:
Totalt hjärnsläpp! Hänvisar till fråga tre.
3. Mina favoritböcker:
Hittar ni här. Läs alla!!
4. De här böckerna tröstar mig:
Det beror väl lite på varför jag behöver tröstas i stunden; om jag vill ha verklighetsflykt eller igenkänning, båda tröstar på sitt sätt. Förra hösten läste jag Ina Westmans Syliin om moderskapet, den var i alla fall 100 % rätt just då.
5. Det här blir årets julklappsbok:
I (Svensk)Finland självklart Kjell Westös nyaste, såvida alla inte hunnit läsa den före det. Millenium 5:an (släpptes i dag!). Resten av bokvärlden har jag för tillfället inte stenkoll på, får återkomma efter bokmässan!
6. Den här boken läser jag om och om igen:
Förutom barnböcker just nu, så Århundradets kärlekssaga och Tordyveln flyger i skymningen (Maria Gripe).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s