Pessimism & optimism

Bokmalar är sannerligen en underlig mix av pessimism och optimism. De tror nämligen att det varje dag finns risk för tågstopp, snöstorm eller andra katastrofer, vilket visar sig i deras egenhet att alltid packa med en hel drös med böcker. Optimismen igen, den kännetecknar sig då dessa bokmalar verkligen tror att de ska hinna läsa alla medhavda böcker.

Med andra ord: säg hej till min stugvistelsebokhög! Helt överdriven ser den kanske ändå inte ut – men då har ni kanske glömt bort att även Kindlur följer med..? Tycker dock att jag fått till en bra mix av olika genrer och vad jag hoppas är riktigt bra böcker!

12 tankar på “Pessimism & optimism

  • Men den är inte lika rolig att fota 😉 Plus att en kompis hade råkat ut för en olycka med sin Kindle (det var förvisso vatten och klämskada involverade), men ändå: KRISEN att sitta strandsatt utan något att läsa! O_o

 1. Åh, Artighetsreglerna, är helt kär i den boken! Det är som sagt alltid bra att packa ner böcker, både elektroniska och av papper. Man vet aldrig… Kanske ska du ha en eller ett par i mobilen också?!

  • Jaså du har också läst, alla verkar läsa och älska den just nu, hoppas (och tror) jag också gillar! Har Kindle-app + internetz i mobilen, så jag borde vara all set!

 2. Åh, det där första du skriver, det är ju så sant! Det är lika bra att ta med lite extra om man får mer tid över, eller om det visar sig att någon av de medtagna böcker inte är som man förväntat sig. Jobbigt att vara utan. Jag vet, jag är också en bokmal 🙂

 3. Åååååh Alison Bechdel! Den där har jag ju köpt. Varför har jag inte läst den än, utan lagt den i någon hög där jag inte ser att den finns? Dumma, dumma mig. 😉

  • Ja, varför har vi båda sparat den, marsch till bokhyllorna nu, båda två! Har ju superba förväntnignar på den också, och Mats Strandberg älskade

 4. Pingback: Boknörderi! | Den var bra

 5. Pingback: Pessimism & optimism « TinaO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s