Öppen fråga till Akademibokhandeln

Alltså, kan även vuxna få de där Läsborgarmärkena? Som ni säkert har märkt är det väldigt många i bokbloggosfären som är sugna på dem… Vi tycker om (bok)nördiga prylar och så skulle märkena vara så granna och fina på våra svarta kulturkoftor under bokmässor och andra bokevenemang!

27 tankar på “Öppen fråga till Akademibokhandeln

 1. Ja, jag vill också ha. Sådana fanns ju inte när jag var liten så jag får ju i så fall inte någon chans att skaffa dem. Detta måste ju vara åldersdiskriminering…

 2. Men det är väl bara att be om ett läskort i kassan. Ta hem de och fylla i de fortare än kvickt med allehanda barnbokstitlar, och sen komma in och hämta ut märken. Skyll på att barnet är på dagis eller nåt 🙂

 3. Hej på er!
  Vad fantastiskt roligt att ni gillar det fina Läsborgarmärket! Det var ju helt klart tänkt som en uppmuntran till barn att komma i gång med sin läsning, men jag kan säga er att vi självklart inte nekar någon endaste människa ett Läsborgarmärke! Hämta ni era läskort och läs läs läs… När ni läst 5 böcker är det bara att stolt komma in och få det första märket. Oavsett ålder!
  Jag tror inte att någon förstod hur stort detta skulle bli, men det är ju superroligt.
  Jag hoppas att få se några av er på bokmässan bärandes på ett märke eller två. Jag kommer finnas tillgänglig vid Akademibokhandelns monter alla dagarna. Kom förbi och visa upp er!

  Mvh/ susanne Trydal, butikschef Akademibokhandeln Sickla.

  p.s. Gilla oss på facebook…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s