Nytt i hyllan

Jaha så jag hinner/orkar inte läsa lika snabbt och mycket som ”vanligt”, vad är väl då lösningen om inte att köpa lite nytt? *bokmalslogik* De fysiska böckerna i övre raden är mina köp från Kinokuniya i Dubai, Anne Tyler är en författare som Bia Sigge och Helena D alltid då och då hyllar unisont, men som jag hittills aldrig läst.
All the Birds in the Sky med det snygga omslaget hörde jag Michael i den ytterst pålitliga bokpodcasten Books on the Nightstand prata lyriskt om medan jag var på resa, döm om min förvåning och glädje när jag återvände till jobbet och upptäckte att boken utkommit direkt i pocket. Den fick raskt följa med mig hem, liksom en ny deckare och Alakoskis senaste som jag ännu inte läst. The Mobile Library är för övrigt också ett BOTNS-tips. På Kindlur har saltängs-Ruth och en sprillans ny roman av Sarah Pinborough, 13 minutes, flyttat in, mycket pepp på den senare! YA + psykologisk thriller + teenage female friendships + vackert språk vet Goodreads berätta, och jag dreglar så att jag nästan får torka av skärmen.

Så nu vet ni vilka böcker jag klappar på och förhoppningsvis även läser härhemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s