Biblioteksenkät

Snabbenkät en regnig tisdagskväll? Ja tack! Jag är ju som bekant en flitig biblioteksanvändare, så den här nischade enkäten från Johanna L på Bokhora passar mig bra.

Antal biblioteksböcker hemma (eller på Paddan) just nu: Tolv. Bara vuxenböcker just nu, men allt från chick lit (!) till faktaböcker.
Varav utlästa: Två. Jag brukar annars vara snabb som blixten på att snällt lämna tillbaka böckerna så fort jag har läst dem, men det här var två böcker jag vill kunna recensera grundligt med boken till hands.
Reservationer: Fjorton. Ähum.
Och av dem längtar jag mest efter: Beror på lässtämningen just då, men Utmarker (Arne Dahl) och Hej hej vardag av tecknaren och bloggaren Louise Winblad i alla fall!
Senaste inköpsförslaget: Det minns jag inte, det var ett tag sedan jag gjorde ett sådant eftersom de senaste böckerna jag varit ute efter, t.ex. ovan nämnda Hej hej vardag och bokbloggaren Anna Winbergs debutroman, redan varit på väg att köpas in när jag kollat läget. Fint så.
Senast utlästa biblobok: Kudottujen kujien kaupunki av Emmi Itäranta. Recension på kommande vad det lider!
Läser just nu: Två o-biblioteksböcker för ovanlighetens skull, om man inte räknar Gudrun Abascals födslobibel som jag lånade hem för ett bra tag sedan, läste cirka fem sidor i tills jag kom till en tecknad bild av en livmoder och en jä-hääättestor (läs: normal) baby som skulle ut ur den på något sätt och sedan inte läste vidare. Ännu. Heh. Aj nej, jag är ju på slutrakan av Ebba von Sydows gravidbok, den är ett bibliotekslån!

5 tankar på “Biblioteksenkät

  1. Pingback: Eli läser och skriver | Biblioteksenkät

  2. Pingback: Bibblanenkät | Ugglans bokhylla

Lämna en kommentar