Bokbabbel 13 år (och en dag)

Likt en trött tonåring masar sig bloggen fram för att fira sin trettonde födelsedag – en dag för sent. Det är trögt med uppdateringar, kan det här ens kallas en levande blogg längre? I helgen packade vi dock äntligen upp våra böcker i vår nymålade gamla hylla, och det var så underbart att få dem på plats att jag kände att den bokglädjen måste bokbloggscommunityn få ta del av.

Kolla bara!

Än saknas två dörrar, en genomgång för att se att serier faktiskt är uppställda i rätt ordning etc., och sedan är jag sugen på lite bokligt ”piff”, tänk Funko Pops och/eller något härligt bokligt print. Det här är underbart t.ex.! Hemkänslan ökade dock med 80 % jämfört med livet med böcker i x antal bananlådor…

P.S. Den uppmärksamma noterar att litteraturen startar vid F – det beror på att en del av böckerna står i en lite mindre hylla i vår övre hall. Sådär så att icke-boktokiga besökare tror att den hyllan är huvudhyllan – innan de stiger in i biblioteket/arbetsrummet/gästrummet och ser tre meter till, hehehe.

6 tankar på “Bokbabbel 13 år (och en dag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s