På G

Hej ni, nu är jag inloggad här igen! Medan jag VAB:ar* min lilla bokblogg tycker jag ni kan gnugga händerna åt några bra bokiga händelser som är på G inom de kommande månaderna. Bokmässan såklart, dit det är hundra dagar kvar imorgon och inte i dag. Sara Bergmark Elfgren ska sommarprata i P1, det måste jag ju lyssna på över internätet ety bor på andra sidan havet. Det var ju annars också många författare som ska prata i år, är även sugen på att lyssna på åtminstone Jo Nesbö och Jenny Jägerfeld. Och Märta Tikkanen!

Och en stor nyhet som (återigen) får mig att yla över att jag bor här i Finland: Elizabeth Hand kommer till Uppsala och intervjuas av allas vår Helena Dahlgren. Iiih! Stör mig något alldeles omåttligt att jag inte kommer att kunna delta, men ni andra måste ju bara åka dit. Förhoppningsvis ser det dessutom ut som om jag kommer att vara i Stockholm fredagen efter det (14.9), så ni som känner er bloggträffssugna kan ju skriva in det sådär preliminärt i era kalendrar.

Vad ni har att se framemot inom den allra närmaste framtiden? Well, rykande färska Bokbabbel-inlägg ju. Bara jag kommer ihåg hur man gör när man bloggar ska jag leverera rapporter om bl.a. S.J. Bolton, Drömbokhandeln, Happy Happy och lite annat smått och gott. Och jo, bilder på det där biblioteket som ni efterfrågar, tyvärr saknas där fortfarande såväl belysning som ordning (förutom i just skönlitteraturhyllan, där är det full koll!), men tro mig, jag är definitivt motiverad att fixa till det rummet. Stay tuned, gott folk, här ska skakas liv i blogg!

*) Vård Av Blogg ju.

4 tankar på “På G

  1. Åh, ska Märta Tikkanen sommarprata – det måste jag lyssna på! Är ju ingen trogen Sommar i P1-lyssnare, men något enstaka program brukar jag lyssna på varje sommar och Tikkanen tycker jag verkar vara en mycket intressant person.

    • Jag tror jag lyssnat på typ ett sommarprat tidigare (som jag dock gillade), i år ska jag försöka vara duktigare, människorna intresserar mig i alla fall!

  2. Jag ska också lyssna på Märta Tikkanen.
    Vad roligt att du kommer till Stockholm. Jag ska absolut försöka hänga med på bloggträffen då, skriver in i kalendern 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s