Torsdag med Tana

20120719-093343.jpg

En dag som börjar med att man slår på wifin på Kindlur och äntligen får hem Broken Harbour kan ju inte bli annat än bra! Förutom det faktum att jag skjutit upp den välbehövda dammsugningen av huset tills i dag, vilken amatörmässig miss!

4 tankar på “Torsdag med Tana

  1. Jag lovar: när du börjar läsa Broken Harbour kommer du inte tänka på dammsugningsbehovet längre! Jag sträckläste förra helgen, börjar så smått hämta mig. Jäklar vad hon kryper under skinnet.

    • Nä, men tyvärr kan det hända att Mr Bokbabbel skulle tänka på dammsugningsbehovet eftersom vi får gäster ikväll (också det dåligt planerat :P). Men nu har jag städat och kan ägna mig åt Tana innan jag ska åka mot radiostudion! 😀

  2. Den där bilden hade vi med hemma igår, fast på Joels Kindle. Han har slutat läsa på Kindle o läser bara Kindle-appen på iPad men den hade han glömt på jobbet så det blev till att starta upp den gamla läsplattan i stället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s