Bokcirkel och Bloggers’ Lounge

Om en vecka på minuten drar bokcirkeln om Philip Teirs Vinterkriget igång på Helsingfors bokmässa, visst kommer ni väl? Och när ni en gång är där i Mässcentrum så tycker jag ni ska komma och hänga med mig i Sports Bar vid södra ingången på torsdagen kl.15, sådär passligt före bokcirkeln. Komsi komsi, blir så pinsamt om jag sitter där ensam ju! Jag är snäll och bits inte!

4 tankar på “Bokcirkel och Bloggers’ Lounge

  1. Uuuhh, mitt hjärta blöder bara jag snuddar vid tanken på Hellberg. på bokmässan, vid sitt signeringsbord. alldeles ensam. med en hel hög med böcker framför sig, redo för anstormningen. som inte kom (?) (inte de 3-4 gånger jag snodde förbi i alla fall) (och ja, jag har stora problem med lokalsinnet på det där gigantiska bygget!) May the force be with you, Bokbabbel, att detta inte händer dig..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s