Du hasar av snygghet*

flipflop

Kanske börjar ni semestern redan i dag, kanske har ni som jag ännu några veckor till kvar på jobbet innan det är dags att slänga sig i hängmattan med trave böcker på heltid. Oberoende så börjar det bli dags att klicka hem de här boknördsflipflopsen för att få till den rätta looken väl på stranden, eller var ni nu må hasa mellan bokhyllan och solstolen hela sommaren. De tjusiga skodonen finns att köpa här, och där finns även en hel del andra bokliga flipflops att välja emellan, om ni kanske vill köpa ett extra par till sommarstugan till exempel. Trevlig helg!

*) Tog ni den? Rätt svar här.

4 tankar på “Du hasar av snygghet*

  1. av någon anledning tänkte jag först på Per Hagman.

    + hade bookish flip flops som sommarprojekt, men nu struntar jag i det : ) d.v.s. beställer färdiga – och får då mer lästid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s