Gästbloggsinlägg I: London calling!

När jag nu en gång orerat på den här bloggen i tio långa år, så tänkte jag att det, jubileet till ära, skulle vara trevligt för alla och envar att få höra lite andra röster också. Jag har därför bjudit in några av mina trognaste läsare som ni säkert också kommer att känna igen från andra ställen att plita ner lite text under valfritt ämne. Först ut är Camilla, från den tyvärr i fjol sorgligt hädangångna bloggen Läsdagboken/Mind the Book. Camilla bloggade innan jag började och var en av inspiratörerna till att jag klev ut på nätet, och, som synes i det andra inlägget som skrevs på den här bloggen har hon varit en otroligt trogen läsare och kommenterare ända från start. Genom ödets illvilliga nycker har vi faktiskt aldrig träffats irl, exil-boblmaffare som vi båda är på varsin strand bortom Sverige. Ändå var det alldeles självklart för mig att just Camilla, bara hon ville, skulle vara en av dem som kom med en födelsedagshälsning. Och så här fin blev den:

London calling #boblmaf öst!
Darling Bokbabbel of May. O, du conversebärande tresiffrighetsförebild tillika hedersmedlem i Snabbläsarklubben. Må dina stapeldiagram frodas i många år framöver, utan minsta lässvacka, abibliofobi eller pocketskam*!

Stort tack för bokpepp och bespokeboktips en masse. Kan nog säga att jag läst nästan varenda inlägg sedan starten. Särskilt minns jag t.ex. gif-guiden till Bokmässan och de enastående poolläsningsreportagen från jordens alla hörn. Sida vid sida har vi – inte legat vid poolen men – delat fantastiska läsupplevelser genom åren eller kämpat med Noréns dagböcker, TBR-berg och annat som tillhör boknördens vardag.

Med min digitala hand* sträcker jag så fram en gigantisk tulpanbukett och två miniflaskor bokbabbelbubbel, så kan läsfesten börja! Vilken Mycket Speciellt Utvalda Bok läser du på bemärkelsedagen?

* Bokbabbel, en oumbärlig språklig förnyare inom #boblmaf.

1 tanke på “Gästbloggsinlägg I: London calling!

  1. Pingback: Gästbloggsinlägg IV: Mr Bokbabbel talar ut | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s