Elfte augusti, baby!

Ni som följer Bokbabbel på Facebook eller Instagram har redan sett mig ooh:a och aah:a tres1över den fantastiska nyheten som slog ner som en glad bomb mitt i Kinderäggskoman: Tana French släpper en ny thriller i augusti!! Tana French har vid sidan av Gillian Flynn seglat upp som min favoritförfattare både inom thrillergenren och överlag, och framför allt hennes två senaste böcker, Broken Harbour och The Secret Place, var alldeles fenomenala och något mycket mer än ”bara” thrillers. Stämningen ur BH, vänskaperna och vuxenblivandet i TSP, de har stannat med mig långt efter att jag läst ut böckerna.

Och nu kommer alltså The Trespasser, än vet vi inte mycket om den och även omslaget är tillfälligt. På klassiskt French-manér är bifiguren från en tidigare bok nu huvudperson, här Antoinette Conway, känd från The Secret Place. Tydligen ska dock även Stephen Moran vara med en tredje gång, men det är jag okej med, jag gillade honom.
Och jo, just i augusti kommer jag troligtvis att hänga mer med mitt nyfödda barn och mindre med en tegelstensthriller. Men det hindrar mig inte från att peppa i alla fall, samt återigen konstatera att 2016 är ett mycket gott år för thrillers!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s