Sommar- (och bebis)stiltje

Jag tycker själv det är rätt tråkigt när så många av bloggarna jag läser går in för sällan uppdaterad sommarlunk – speciellt om man själv inte har semester just då. Men i år tänkte jag med gott samvete göra just detta: lägga bloggen om inte i träda så åtminstone i viloläge. I dessa bebisväntar(-födar/-skötsel)tider som dessutom sammanfaller med den åtminstone kalendermässiga nordiska högsommaren tycker jag det är mer än okej.

IMG_3855

Med detta inte sagt att bloggen kommer att stå helt tom, jag har försökt skrapa ihop lite inlägg att tidsinställa här och där, och kanske kommer det även några spontaninlägg till någon sommarutmaning eller en utredning av den mest läsvänliga amningsställningen. Vi får se helt enkelt. Då och då skriver jag också på kollektivbloggen Litterarum, där mina kolleger dessutom håller ställningarna.

Jag önskar er en riktigt skön sommar där ni hinner läsa en massa bra böcker att blogga om senare i år! Hörs snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s