I tv med Siri Hustvedt

Igår kunde man beskåda mig (och Mathias) i det finlandssvenska tv-programmet Boktid. Vi pratade om Siri Hustvedts nyaste bok Sommaren utan män, och även Siri själv samt Ebba Witt-Brattström var med i programmet (tyvärr var vi alla intervjuade var för sig, fast å andra sidan kanske det var lika bra. Hade nog blivit alltför starstruck för att få något vettigt ur mig ifall jag suttit i samma rum som Siri).

Klippet kan ni se här* – och notera gärna hur Siri på sitt fina arbetsbord i Park Slope förutom en MacBook även har en Moleskine och ett Aino Aalto-glas. Iittala vill säga, finsk design! Det gjorde den här bloggaren lite extra varm om hjärtat.

*) Nu har jag tyvärr hört rykten om att Yle Arenan inte brukar vara tillgänglig utanför Finland, men är inte helt hundra på den saken.

18 tankar på “I tv med Siri Hustvedt

  1. Vad roligt! Vilken ära! Siri Hustvedt är tyvärr en blind fläck på min bokkarta, men jag inser att jag måste läsa henne snart. Tyvärr gick klippet inte att se utanför Finland.

  2. Synd att man inte kan se det i Sverige. Vet något sätt som man skulle kunna se det på?
    Förr kunde man se finlansksvenska program men inte nu längre. Synd.

    • Det finns väl sätt att kringgå det, men jag är tyvärr inte så tekniskt begåvad att jag skulle kunna hjälpa dig med den saken. Googla? Eller kom till Finland på lite julsemester 😉

  3. Pingback: Bloggåret 2011 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s