Colour-Knaus

Ibland kan jag känna att jag saknar vår färgkoordinerade bokhylla, eller snarare att ha en del av böckerna på lite specialdisplay ens. Men bl.a. Min kamp-serien får mig att känna att just alfabetisk ordning är helt rätt, speciellt när verk av samma författare blir så här snygga tillsammans!

Så fort jag bara hinner ska jag hugga tänderna i fyran. Är även, förutom på innehållet, lite nyfiken på vilka färger Norstedts väljer för femman och sexan. Grönt är väl givet, men visst vore det snärtigt med en lila?

13 tankar på “Colour-Knaus

    • Ja, ljudböcker och Kindle-böcker har ju den negativa aspekten. Then again, bokhyllan fylls ändå med skrämmande takt, så det är väl bara bra att kunna avlasta den emellanåt med andra format

  1. Pingback: Samlarbilden | Bokbabbel

  2. Pingback: Knallila Knaus! | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s