Det går bra nu…

… tänker säkert Donna Tartt i dag, när hon vaknar upp med ett pinfärskt Pulitzer Prize for Fiction i hatten. Och så är hon ju även nominerad till Baileys Women’s Prize for Fiction (tidigare Orange Prize) också, i sällskap av andra intressanta författare.
Kanske vore på tiden för mig att återuppta fink-läsningen som blev på hälft där i höstas någon gång? Men vet ni, jag känner mig faktiskt mer sugen på den där mytomspunna DHH för tillfället..! Hur går det med din läsning Kloggis?

4 tankar på “Det går bra nu…

    • Haha, visste du inte det, kan inte fatta att det fortfarande finns folk som inte vet det, det är ju min största offentliga skam 😉 Jag veeet att jag måste läsa, har ju läst många böcker som inspirerats av den och dem har jag alla älskat 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s